GreekEnglish (United Kingdom)

 

Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Κατράκειο Θέατρο, Νίκαια, 17-20 Ιουνίου

 

Η ΦΑΙΔΡΑ Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων,

Χορηγός στο Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

με ‘ΗΑPPY TIME’ Δράσεις

για την Εκπαίδευση παιδιών σε θέματα Ανακύκλωσης !



Με συνθήματα Ανακύκλωσης ‘Τίποτα Δεν πάει Χαμένο’ και «Άλλαξε συνήθειες-Ανακύκλωσε τώρα», η Phaedra Ltd., Ανακύκλωση ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών, στήριξε το Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου που πραγματοποιήθηκε από 17-20 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο στην Νίκαια, με Δράσεις για το Περιβάλλον και την Ανακύκλωση σε ένα πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα εκδηλώσεων με αθρόα προσέλευση που συνδιοργανώθηκαν με επικεφαλής την Ειρήνη Βασιλικού, BA Psychology – Διοργάνωση Εκδηλώσεων ‘Happy Time’.

Από την Ηappy Time - Διοργάνωση Παιδικών Εκδηλώσεων, στήθηκε μια Παιχνιδούπολη από δραστηριότητες που αφορούν στο Περιβάλλον, την Ανακύκλωση και τη δημιουργική απασχόληση παιδιών 4 -12 ετών : Εκπαιδευτικά διαδραστικά παιχνίδια, ‘Παιδικό Εργαστήρι’ Δημιουργικής Απασχόλησης, Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά, θεατρικό παιχνίδι από εμψυχωτές – παιδαγωγούς.

 

Περισσότερα από 10.000 παιδιά, συνοδοί και γονείς απόλαυσαν παιχνίδι, γνώση και συμμετείχαν στο Τραγούδι με θέμα την ανακύκλωση, φωτογραφήθηκαν με τον ‘Ανακυκλούλη’, μασκώτ της Phaedra Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων και ξεφάντωσαν στο εκπαιδευτικό Φουσκωτό Πάρκο Ανακύκλωσης! Σε ειδικά στάντ οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε θέματα ανακύκλωσης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών τους συσκευών, ενώ τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με τους τρόπους ανακύκλωσης και τα είδη των ειδικών κάδων ανακύκλωσης.



Σε όλες τις εκδηλώσεις HAPPYTIME με την ευγενική χορηγία PHAEDRA, η Είσοδος είναι Ελεύθερη.


Χορηγοί

PHAEDRA Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων, ΒΙΠΑΣ –BLOCK 9, 188 63 Πέραμα, Tηλ. : 210 400 16 10

www.phaedra.gr, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Happy Time Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Future Ltd., Koλοκοτρώνη 135, Πειραιάς.

6936 021 076 - 6945 593 639, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.




ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ HAPPY TIME: ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ


Με τη «Δημιουργική Απασχόληση», τα διαδραστικά εκπαιδευτικά παιχνίδια κ.ά. Δράσεις για την Ανακύκλωση από την ‘HappyTime’, το παιδί μαθαίνει εύκολα, γρήγορα και διασκεδαστικά :

 

  • Να συμμετέχει, ατομικά και ομαδικά, σε Δράσεις για το Περιβάλλον και   την Ανακύκλωση.

  • Να διαχωρίζει τα ανακυκλώσιμα από τα απλά σκουπίδια.

  • Να φτιάχνει κατασκευές και χρηστικά αντικείμενα από ανακυκλώσιμες     συσκευασίες.

  • Να διακρίνει ποια σκουπίδια είναι πραγματικά σκουπίδια.

  • Να αναγνωρίζει τα είδη που μπορεί να ανακυκλώνει. Τα είδη και τους     κάδους Ανακύκλωσης.

  • Να αναπτύσσει πραγματική περιβαλλοντική συνείδηση, για ένα καλύτερο περιβάλλον, για έναν καλύτερο κόσμο.



Οι Υπηρεσίες της Ηappy Time απευθύνονται τόσο σε προσωπικές και οικογενειακές στιγμές, όσο και σε επαγγελματικές και εταιρικές εκδηλώσεις, καλύπτοντας εξειδικευμένες θεματολογίες όπως π.χ. θέματα Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, και είναι:

  • Παιδικά Πάρτυ

  • Δημιουργική Απασχόληση

  • Περιβάλλον + Ανακύκλωση

  • Ειδικός Εξοπλισμός ( ενοικίαση φουσκωτού, έλκηθρου, αλογάκια πόνυ).


Θεατρικό Παιχνίδι – Κουκλοθέατρο – Face Painting – Μουσικοκινητικά Παιχνίδια – Παιχνίδια Δράσης – Zoγκλερικά - Ταχυδακτυλουργικά – Εναέρια Ακροβατικά ( Πανί, Hoop ) – Κλόουν/Μάγοι - Ξυλοπόδαρα – Μπαλονοκατασκευές –– Welcome Services & Catering


Ειδικά περιβαλλοντικά προγράμματα σχεδιασμένα για παιδιά προσχολικής, 4-8 ετών, 9-12 ετών και μαθητές Γυμνασίου/Λυκείου. Ειδικά προγράμματα Δράσεων για Δήμους, Σχολεία, Εκπαιδευτήρια.


Σε ειδικούς κάδους που βρίσκονται τοποθετημένοι σε χώρους των εκδηλώσεων που συμμετέχει η HAPPY TIME, με χορηγό την Phaedra Ltd., τα παιδιά μπορούν να ανακυκλώσουν ό,τι διαθέτουν: μικρές οικιακές και ηλεκτρικές συσκευές, παιχνιδομηχανές, καλώδια, Η/Η, λαμπτήρες, μπαταρίες, φορτιστές, κινητά κ.λπ.

 

Happy Time Διοργάνωση Εκδηλώσεων, Future Ltd., Koλοκοτρώνη 135, Πειραιάς.

6936 021 076 - 6945 593 639, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ…  ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΟ


Πληροφορίες Για δωρεάν Παραλαβή Ηλεκτρικών Συσκευών 210 42.86.347

PHAEDRA Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων (Σε συνεργασία με το Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχειρίσης Α.Η.Η.Ε. Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ)





 

. design by internew